Mestrene tabte snævert til White Hawks

Frederikshavn White Hawks trak det længste strå i en tæt og chancerig kamp mod Aalborg Pirates.

I et intenst og meget jævnbyrdigt lokalopgør trak Frederikshavn White Hawks søndag eftermiddag det længste strå, da holdet slog de forsvarende mestre, Aalborg Pirates, med 2-1 på hjemmebane.

Det var dog ikke White Hawks, der på pointtavlen kom bedst fra start. På trods af et godt pres på gæsterne lykkedes det ikke høgene at udnytte chancerne, og i stedet kunne Thomas Spelling bringe Aalborg foran 1-0 efter knap 12 minutters spil.

I anden periode fortsatte White Hawks det tunge pres. Der blev arbejdet hårdt for en udligning, og efter et par brændte chancer til Jens Henrik Tönjum og Evan Jasper kom den endelig: Thomas Søndergaard gjorde det til 1-1.

Hjemmeholdet fortsatte chancestimen, men der skulle gå næsten et kvarter, før det igen lykkedes White Hawks at få pucken forbi Pirates-keeper Ronan Quemener. Det krævede en god afslutning fra Dale Mitchell, før det endelig blev til slutresultatet 2-1 til Frederikshavn.

Aalborg Pirates satte alt ind på en udligning i tredje og sidste periode. Men trods store chancer ad flere omgange til Mikkel Højbjerg blev det ikke til flere mål. White Hawks reddede sig en snæver sejr og indtager nu andenpladsen i Metal Ligaen.

Frederikshavnerne spillede søndagskamp mod rivalerne fra Aalborg Pirates.