Mette Frederiksen lægger ører til Thy og Mors

Den øverste socialdemokratiske top vil høre, hvordan en mere positiv fremtid i Thy og på Mors kan hjælpes efter fyrringer ved Oticon og Tican.

Onsdag besøger statsministerkandidat Mette Frederiksen (soc.dem.), politisk ordfører Nicolai Wammen (soc.dem.) og det lokale folketingsmedlem Simon Kollerup (soc.dem.) Thy og Mors til et lyttemøde.

Oven på udflytningen af arbejdspladser fra Oticon, Tican og andre virksomheder i det nordvestjyske område vil den øverste socialdemokratiske top nu høre, hvordan en mere positiv fremtid i Thy og på Mors kan understøttes.

Det forklarer Simon Kollerup, der samtidig er sit partis fødevareordfører med ansvar for landbrug, fiskeri og dyrevelfærd

– Jeg er bestemt ikke udelukkende jubel-tilhænger af globaliseringen, for selvom der kan siges gode ting om den, så koster den også arbejdspladser herhjemme. Særligt for mange ufaglærte. For os i Socialdemokratiet er det rigtigt vigtigt, at alle bliver husket, når globaliseringen bringer gode, men også dårlige nyheder. Derfor kommer vores næste statsminister og lægger ører til, siger Simon Kollerup i en pressemeddelelse.

Formanden for LO Thy/Mors, Jens Vognsen, som er medarrangør på mødet er glad for at politikerne fra Christiansborg vil komme til området og lytte til borgerne.

– Da Simon ringede og fortalte, at sådan et fyraftensmøde kunne stables på benene, så var jeg selvfølgelig klar med det samme, for i LO Thy/Mors ønsker vi netop at finde en mere positiv vej ind i fremtidens arbejdsmarked lokalt med nye arbejdspladser, og her kan der være behøv for medvind fra Christiansborg og den næste regering, siger Jens Vognsen.

Det er anden gang på mindre end fire måneder, Mette Frederiksen besøger Thy. Sidste gang lancerede hun sammen med Simon Kollerup, at Hanstholm Havn var et socialdemokratisk vækstkrav i planlovsforhandlingerne.

Mødet finder sted på Hotel Vildsund Strand Kl. 17.00-18.30 onsdag den 31. august.


Seneste nyt

fra Nordjylland