Migatronic skifter direktør efter 15 måneder

Administrerende direktør på Migatronic i Fjerritslev, Mads Prebensen, har fratrådt sin stilling pr. 16. maj efter bare 15 måneder på posten.

15 måneder. Så længe fik Mads Prebensen lov til at sidde i direktørstolen for svejsemaskinefabrikken Migatronic i Fjerritslevm, men 16. maj var det slut. Det meddeler virksomheden i en fondsbørsmeddelelse. 

- Det skyldes, at vi mangler troen på, at Mads han kan løfte og fastholde Migatronic på det markedsmæssige niveau, som vi i bestyrelsen forventer, siger Peter Roed, der er bestyrelsesformand ved Migatronic. 

Peter Roed understreger dog, at Mads Prebensens tid i direktørstolen har været tilfredsstillende, men at det er manglen på evner til at løfte Migatronic i fremtiden, der har været årsag til bruddet. 

- Vi øgede omsætningen en lille smule sidste år, og vi øgede faktisk indtjeningen betragteligt, så det er ikke ud fra et økonomisk synespunkt, men det er det med at drive virksomheden og løfte den endnu længere op, end hvor den er nu, siger Peter Roed. 

Ny mand i direktørstolen bliver Niels Jørn Jakobsen, der i forvejen er økonomidirektør i virksomheden. 

- Niels Jørn Jakobsen har været her i massevis af år, så han har en masse viden om kunder og om virksomheden, så det var naturligt at sætte ham ind der. 

Om Niels Jørn Jakobsens plads som adm. direktør er permanent ved Peter Roed ikke helt endnu. 

 - Lige nu er vi i gang med at finde en ny salgs- og marketingdirektør, der sammen med Niels Jørn og Martha Holme(kommunikations- og HR-direktør), skal danne direktionen. Alt efter hvem der bliver, så må vi se, hvordan strukturen kommer til at være, så må vi ses om Niels Jørns plads som direktør er permanent eller midlertidlig, slutter Peter Roed. 


Seneste nyt

fra Nordjylland