Mike Grey får landstrænerjob

Den tidligere Frederikshavn White Hawks-spiller og -assistenttræner Mike Grey bliver assistenttræner på det danske U18-landshold.

Det nordjyske ishockeykoryfæ Mike Grey bliver en del af trænerstaben omkring det danske U18-landshold. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Jeg blev ringet op af Olaf Eller, som spurgte, om jeg var interesseret i at arbejde i DIU (Danmarks Ishockey Union, red.) med ungdomsishockey. Jeg er naturligvis stolt over at få dette tilbud, og jeg sagde ja, fordi jeg kan mærke, at jeg har lyst til det, min familie bakker mig op, og min arbejdsgiver har sagt ja, siger Mike Grey til Kanal Frederikshavn.

43-årige Mike Grey spillede fra 1992 til 2012 på førsteholdet i Frederikshavn. Han blev noteret for hele 864 kampe som aktiv og fortsatte som assistenttræner for Frederikshavn White Hawks, efter at han havde lagt skøjterne på hylden. Her blev det til to en halv sæson som assistenttræner, inden White Hawks fyrede Mike Grey og cheftræner Juha Riihijärvi anden juledag 2014.

Den tidligere White Hawks-træner Olaf Eller blev i sidste uge ansat på fuld tid i Danmarks Ishockey Union, hvor han skal fungere som både talentchef, U18- og U20-landstræner, og den rutinerede træner har altså hevet en af sine tidligere spillere ind som assistent på U18-landsholdet.

Mike Grey kommer til at indgå i et team, som ud over ham og Olaf Eller består af Erik Petersen, mangeårig back i Herning, samt målmandstræner Robert Danielsson fra Sverige.


Seneste nyt

fra Nordjylland