Milliardinvestering i Hjørring Kommune

Kæmpe hotel- og feriekompleks til op imod to milliarder kroner er på vej i Hjørring Kommune. Det er en norsk investorgruppe, som står bag planerne, der foreløbig er omgærdet af megen hemmelighedskræmmeri

En placering i naturskønne omgivelser ved motorvejen til Hirtshals. Det er hvad den norske investorgruppe drømmer om til et nyt kæmpe feriecenter med op i mod 1.000 såkaldte boenheder. Bestående af hotelværelser, ferielejligheder og hytter.

- Det er meget stort projekt med stor betydning for Hjørring Kommune. Både hvad angår at få flere turister til kommunen, og ikke mindst nye arbejdspladser, siger borgmester Finn Olesen (Soc.dem.) til TV2/NORD.

Borgmesteren vil ikke røbe yderligere.

TV2/NORD erfarer, at det planlagte mastodont-feriecenter kan komme til at koste op imod to milliarder kroner at realisere. Til sammenligning koster det planlagte Palm City i Frederikshavn cirka 1,7 milliard kroner.

Terje Marcussen, der står i spidsen for den norske investorgruppe vil ikke sige noget nærmere endnu:

- Det er lidt for tidligt at kommentere i øjeblikket. Vi ønsker at komme et skridt videre før vi offentliggør hvilke planer vi har, siger han.

I al fortrolighed blev det samlede byråd i Hjørring Kommune tirsdag eftermiddag orienteret om de storstilede planer, erfarer TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland