To millioner kroner ekstra til Vestre Fjordpark

Lokale og Anlægsfonden giver yderligere to millioner kroner til etableringen af Vester Fjordpark i Aalborg.

Lokale og Anlægsfonden har besluttet at give Vestre Fjordpark i Aalborg en tillægsbevilling på to millioner kroner. Tillægsbevillingen skal være med til at gøre det muligt at gennemføre projektet efter, at projektet har vist sig at blive dyrere at etablere end først antaget.

Fonden arbejder med en særlig indsats for at udvikle projekter, hvor aktiviteter og naturområder supplerer hinanden, så danskernes stores trang til at være aktive i naturlige omgivelser understøttes optimalt. Omdannelsen af det nedslidte friluftsbad til et vandaktivitetsområde med mange muligheder året rundt i Vestre Fjordpark er højt prioriteret, som et led i den indsats.

Vestre Fjordpark vil byde på en række nyskabelser for udendørs vandsportsanlæg, og vil dermed give Lokale og Anlægsfonden vigtige erfaringer til brug for udvikling af fremtidige projekter.

- Interessen for at være aktive ved og på vandet året rundt vokser og vokser. Det er samtidig et af de idrætsområder, hvor der er allermest brug for udvikling og nytænkning af faciliteter, som kan øge den fælles viden om, hvordan de mange vandsportsaktiviteter kan understøttes. Derfor er Vestre Fjordpark et meget vigtigt projekt, som vi har valgt at give en tillægsbevilling for at sikre, at det bliver gennemført på trods af, at det bliver dyrere end først vurderet, siger Esben Danielsen, direktør for Lokale og Anlægsfonden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland