"Min Søsters Børn" skal lokke turister til Nordjylland

Når den nyeste film i rækken om "Min Søsters Børn" rammer landets biografer, er det med nordjysk kulisse. Filmen udspiller sig nemlig i Danmarks nordligste region. VisitNordjylland forventer, at den utraditionelle eksponering vil lokke flere børnefamilier til i 2011.

New Zealand har Ringenes Herre, Tokyo har Lost in Translation og Australien har Crocodile Dundee. Nu kan Nordjylland melde sig ind i den eksklusive klub af destinationer, der danner fremtrædende kulisse på det store lærred.
 
"Min Søsters Børn Vælter Nordjylland" har premiere i de danske biografer den 16. december, og som navnet antyder, bringer historien skuespillerne på en anderledes ferie i det nordjyske. VisitNordjylland har i løbet af det sidste år arbejdet tæt sammen med holdet bag filmen, der vil være et enestående udstillingsvindue for hele regionen.
 
Handlingen tager blandt andet filmholdet forbi nordjyske sandstrande, golfbaner, historiske bunkeranlæg og forlystelsesparken Fårup Sommerland. Filmen vil på den måde markedsføre Nordjylland som feriedestination på en positiv og anderledes måde over for de mange tusinde danskere, som forventes at lægge vejen forbi biografen i løbet af julen.
 
- I forbindelse med filmen har vi arbejdet tæt sammen med det lokale turisterhverv, i form af Fårup Sommerland og Skallerup Klit Feriecenter, og vi ser alle frem til at filmen giver endnu flere danskere mod på at opleve den nordjyske gæstfrihed på egen krop og sjæl, udtaler Sisse Wildt, marketingchef i VisitNordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland