Mordbrand i Vejgaard: Politiet ved, hvem ofrene er

Nordjyllands Politi har identificeret de to personer, der omkom ved mordbranden i Vejgaard, men vil ikke afsløre, hvem de er.

Nordjyllands Politi meddeler fredag, at de nu ved, hvem de to omkomne fra mordbranden i Vejgaard den 10. januar, er. Men det er også den eneste oplysning, politikommissær og efterforsker på sagen Sune Myrup vil rykke ud med. Hverken etnicitet eller alder er detaljer, man kan lokke ud af politikommissæren.

- Det er meget sjældent, at vi holder kortene så tæt til kroppen og vil sige så lidt om en efterforskning. Men det er så voldsom og stor en sag, og vi er nødt til at beskytte efterforskningen, siger Sune Myrup.

Branden skete på et bordel i Vejgaard den 10. januar. To mennesker, en mand og en kvinde, omkom i flammerne. Vidner så efterfølgende fem-syv mænd flygte fra stedet.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvorvidt vi stadig har de her fem-syv mænd i sigtekornet, og det kan jeg ikke af hensyn til efterforskningen, siger Sune Myrup.

Politikommissæren har tidligere fortalt, at efterforskningen nu går i en bestemt retning. Men hvilken forbliver indtil videre også hemmeligt.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland