Mors-Thy forlænger med ungt talent

Samarbejdet mellem de to parter Mors-Thy og talenten Mads K.Andersen er gået fortrinligt, at det nu har valgt at forlænge til 30. juni 2020.

Det er ikke mere end et halvt år siden den unge håndboldspiller Mads Kjeldgaard Andersen kunne bryste sig af en 1-årig kontraktforlængelse med håndboldholdet Mors-Thy. Nu bærer han igen et stort smil, for samarbejdet har været så vellykket, at kontrakten er blevet forlænget yderligere. Denne gang helt frem til 30. juni 2020. 

- Mads har gennemgået en fantastisk udvikling i denne sæson, hvor han har etableret sig som en habil forsvarsspiller, som kan dække alle positioner i midterblokken. Der ud over har vi set mange fine prøver på Mads’ evner i den offensive del af spillet, og vi ser masser af muligheder for yderligere udvikling og forventer os meget af Mads de kommende tre år. Mads er et produkt af talentarbejdet i HF Mors, og det er helt naturligt for os at kigge på egne talenter inden vi skæver til spillere fra andre klubber, lyder det fra sportschef Henrik Hedegård fra Mors-Thy. 

Håndboldspilleren er selvsagt også meget glad for det forlængere samarbejde. 

- Det er dejligt at have styr på fremtiden, og det er bare helt perfekt, at jeg kan kombinere håndbolden i Mors-Thy Håndbold med en elevplads hos Thisted Forsikring. Jeg er vildt glad for at være i Mors-Thy Håndbold, så jeg var ikke i tvivl, da muligheden for en yderligere forlængelse bød sig. Jeg glæder mig til de kommende år i den blå trøje og synes at vores hold ser spændende ud - men lige nu og her er det slutspillet som gælder, og det ser jeg og de andre drenge frem til, siger Mads Kjeldgaard Andersen. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland