Morten Slundt stopper i Aalborg Håndbold

Efter fire sæsoner har playmaker Morten Slundt valgt at stoppe i Aalborg Håndbold. Også Jesper Meinby stopper.

Playmaker Morten Slundt har spillet sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. Efter fire sæsoner i rødt ønsker han at prøve nye udfordringer.

-Jeg bliver 32 år her senere på måneden, og det er det rigtige tidspunkt for mig at prøve nye udfordringer. De fire sæsoner i Aalborg Håndbold har budt på store oplevelser med et dansk mesterskab, sølvmedaljer og to gange deltagelse i Champions League. Ikke mindst har det altid været en fornøjelse at spille i Jutlander Bank Arena foran landets største hjemmepublikum, siger Morten Slundt.

Direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen begræder Morten Slundts beslutning, men respekterer den mangeårige playmakers ønske.

- Han har en stor andel i de resultater, vi har opnået de seneste år – en rigtig fighter, der bidrager i både forsvar og angreb og en dygtig holdspiller. Vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold siger i øvrigt også farvel til Jesper Meinby. Klubben og Jesper Meinby selv er blevet enige om at stoppe samarbejdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland