Moseby i julestemning

I Moseby har de fundet julestemningen tidligt frem. En af de lokale har nemlig sat gang i en indsamling, som skal få julelys i gaden til december

Selvom vejret er sommervarmt, så er der masser af julestemning i Moseby. Her samles der nemlig ind til julebelysning i byen.

Det er den lokale Dennis Riis, som sidste efterår oprettede en Facebook-gruppe, hvor folk kunne donere penge til julelys i Moseby. Det har han gjort på grund af mangel på hygge i byen.

- I december er der masser af julelys i nabobyen Kaas, og så stopper det lige netop, når det når til Moseby. Det synes jeg da er kedeligt. Vi vil da også gerne have julestemning i vores by, siger Dennis Riis.

Derfor har han selv taget initiativet, og bruger en masse arbejdstimer på at lave julepynt. Til december kommer 33 hjemmelavede granhjerter til at pynte lygtepælene i Moseby, 16 af dem med lys i. 

- På grund af tid og penge får vi kun lys i 16 af hjerterne i år, men så skulle der også gerne komme lys i alle 33 i 2017, siger Dennis Riis.

Indsamlingen er dog stadig en kæmpe succes, og pengene de fosser ind. Dennis Riis har allerede sikret mere end 50.000 kroner til julestemningen, og nu manger der bare omkring 25.000 før hele regnestykket går op.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland