Mudder, øl og wellness: Løb med usædvanlig kombination

Det er løb med nogle usædvanlige ingredienser, der fredag og lørdag har trukket både mænd og kvinder til at deltage i løb i Aalborg.

Mudder til alle, øl til mændene og wellness til kvinderne. Det er opskriften på Ladies Mudrace og Extreme Mandehørm, der løb over stablen i Aalborg fredag og lørdag. Det er tiende år, at dansk firmaidræt arrangerer Extreme Mandehørm, mens det er første gang at kvinderne er inviteret til Ladies Mudrace i Aalborg. 

- Da billetterne til kvindernes mudrace blev sat til salg i januar, blev de udsolgt på 10 minutter. Det er 980 billetter, der blev revet af hylderne på meget kort tid, siger Steen Sulstad Pedersen, der er overordnet løbsansvarlig. 

quote Da billetterne til kvindernes mudrace blev sat til salg i januar, blev de udsolgt på 10 minutter. Det er 980 billetter, der blev revet af hylderne på meget kort tid.

Steen Sulstad Pedersen, Løbsansvarlig

For damerne byder ruten på 8 kilometers løb i mudder og forhindringer. Herefter får de adgang til en svømmehal med wellness inden der afsluttes med fællesspisning. Mændene står overfor 12 kilometer med mudder inden de bliver inviteret til fest. 

Extreme Mandehørm i Aalborg var i 2017, det største af mandehørms-løbene, men i år må nordjyderne nøjes med at være det andet største løb. I år ligger det største i Aabenraa. 

- De største løb er uden for de store byer, som Århus, Odense og Kbh, da det er svært at bryde gennem lydmuren, fordi der er så stor konkurrence om opmærksomheden der, siger Steen Sulstad Pedersen. 

På landsplan har 7800 damer og 4500 mænd deltaget i mudderløbet. 

Her kan du komme med til med til mændenes fest lørdag aften. 

900 mænd tilbage lagde i dag 12 kilometer i mudret terrænområde

Seneste nyt

fra Nordjylland