Mulige indbrudstyve anholdt: Havde strømpistol og knojern på sig

Nordjyllands Politi anholdte natten til onsdag to mænd for mistanke om indbrud. De to mænd havde strømpistol og knojern på sig, men ingen tyvekoster.

En husejer på en landejendom ved Tårs anmeldte klokken 00:51 natten til onsdag et indbrud. Han ser to mænd forsvinde fra sin ejendom i en bil og kan derefter konstatere, at de ubudne gæster har taget flere genstande med sig - heriblandt en webergrill og en motorsav. 

Ejeren kan give signalement af både gerningsmænd og bil til Nordjyllands Politi, der klokken 01:45 anholder to mænd, der begge passer på signalementet. De kører i en bil, der også passer på den beskrivelse husejeren har givet, men politiet finder ingen tyvekoster i køretøjet. 

- Sagen kræver lidt mere efterforskning i løbet af i dag, så vi måske kan finde ud af, hvor tyvekosterne er blevet af, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi. 

De anholdte er henholdsvis 22 og 25 år gamle og begge fra Nordjylland. De var ved anholdelsen påvirket af både narko og spiritus. Udover det så havde de unge mænd også et knojern og en strømpistol på sig. Så de kan udover en mulig sigtelse for indbrud også se frem til en sigtelse for overtrædelse af våbenloven. 


Seneste nyt

fra Nordjylland