Naboer til skyderi: Ubehageligt, når det kommer så tæt på

Den 25-årige mand, der blev skudt natten til torsdag, flygtede fra gerningsmanden, og måtte søge hjælp hos et ægtepar.

Et ægtepar på Mølholmsvej fik sig en frygtelig overraskelse, da der natten til torsdag blev banket på døren.

Foran døren stod en skudramt, ung mand som havde brug for en ambulance.

Det var den 25-årige mand, der kort forinden var blevet skudt flere gange, og som nu var på flugt fra sin gerningsmand.

Ægteparret vil ikke udtale sig til kamera, og ønsker ikke at stå frem med navn, men de fortæller til TV2 Nord, at den 25-årige råbte og skreg, at han var blevet skudt. Efterfølgende ankom politiet, som afspærrede området og igangsatte deres undersøgelser af gerningsstedet på Skydebanevej. 

Dagen derpå er ægteparret kommet sig pænt ovenpå oplevelsen, men når de ser tilbage, er det på en voldsom og kaotisk oplevelse, hvor de ikke kendte det fulde omfang af hændelsen og om der var nogen i kvarteret, der gik og skød.

Ægteparret alarmerede politiet klokken 01.40, og det var kun kort tid forinden at den 25-årige var blevet skudt. Efterfølgende var han flygtet i bil fra stedet, men han nåede kun til ægteparrets hjem på grund af smerter.

Nordjyllands Politi meldte i første omgang ud, at man ikke anså skyderiet som værende banderelateret. Den udmelding blev dog efterfølgende ændret til, at man ikke kan afvise, at skyderiet har relationer til bandemiljøet.

Politiet har dagen igennem gennemført tekniske undersøgelser på Skydebanevej og Mølholmsvej, og arbejder nu ud fra flere teorier. Man antager at gerningsmanden og offeret kender hinanden. Den 25-årige selv har ikke villet udtale sig til politiet.

TV2 Nord har talt med flere af de nærmeste naboer til skyderiet, der ikke frygter, at området nu bliver det vilde vesten.

- Jeg synes, det er ubehageligt. Især, når det kommer så tæt på. Men for mig er det ikke overraskende, fordi der foregår noget i Aalborg ligesom der foregår noget i andre større byer. Der er våben i omløb og i brug, lyder det fra Ove Sørensen, der er en af naboerne.

- Jeg tror, det er indbyrdes stridigheder, som denne gang er foregået her i nærheden, men jeg mener ikke, det har noget med lokalområdet at gøre, fortsætter han.

Bodil Sønderby Jensen er en anden af naboerne til episoden, men heller ikke hun, er blevet skræmt efter skyderiet.

- Lige da vi hørte det, talte vi om det, og det kom tæt på, også tættere end vi havde regnet med. Men det er ikke noget, vi går og er bange for. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland