Narkoramt kro vågnede op til rasende borger-beskeder

Efter en periode uden narkoproblemer omkring Vegger Kro dannede det traditionelle feststed natten til lørdag rammen for en technofest, hvor flere blev fanget med narko på lommen.

13 personer blev fredag aften uden for Vegger Kro sigtet for besiddelse af forskellige typer euforiserende stoffer efter en aktion fra Nordjyllands Politi. Dermed har et narkostempel igen sat sig på kroen.

- Facebook er fyldt med beskeder om, at det ikke hører til i vores by. Det er sørgeligt at vågne op til det, efter vi egentlig følte, vi havde gjort det godt, siger Paw Revsbæk, der er ledende vagtchef på Vegger Kro.

Kroen har tidligere haft problemer med narkotika blandt gæsterne. Det billede har de nye forpagtere forsøgt at slette, men gårsdagens fest har bragt gamle minder tilbage.

Paw Revsbæk havde ansvaret for sikkerheden under technofesten, der var den første på Vegger Kro under de nye forpagtere.

quote Mange af dem, der blev taget, var jo ude ved bilerne. Hvad de har bilerne, har vi ingen indflydelse på

Paw Revsbæk, ledende vagtchef hos Vegger Kro

- Mange af dem, der blev taget, var jo ude ved bilerne. Hvad de har i bilerne, har vi ingen indflydelse på, siger Paw Revsbæk dagen derpå.

Omkring 200 til 300 mennesker deltog i festen. 13 af dem blev fanget af politiet med hårde stoffer på lommen. Derudover blev én person anholdt for at køre i narkopåvirket tilstand.

- Det er bekymrende, så nemt det tilsyneladende er at få fat i stoffer nu om dage. Det er forholdsvis nemt at købe, og imed prisen er så lav, er det mit indtryk, at flere og flere prøver at tage forskellige stoffer, siger Mogens Hougesen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Veggers borgere har efterhånden fået nok af narkoen omkring Vegger Kro.

- Det er jo en historie, vi vil være foruden. Vi vil rigtigt gerne være kendt for sammenholdet. Sådan en ting her sætter en sort plet på det, siger Dean Aldberg, der formand for byens borgerforening.

Carsten Nielsen, der også bor i byen, er heller ikke tilfreds med det store misbrug af narkotika under kroens fester.

- Det skal stoppes. Der er ingen grund til, at man slæber sådan noget med til de små lokalsamfund, siger han.

Ifølge Paw Revsbæk bliver gårsdagens teknofesten bliver den første og sidste under Vegger Kros nye forpagtere.

- Nu skal vi bare se fremad og håbe, at vi kan få opbakning igen, som vi var ved at få bygget op, slutter han.


Seneste nyt

fra Nordjylland