Naturmødet var en publikumssucces

Naturmødet i Hirtshals var det første af sin slags, men mødet blev en publikumssucces og vender derfor tilbage i 2017.

Mindst 4500 mennesker lagde vejen forbi Naturmødet i Hirtshals, der torsdag til lørdag er blevet afholdt for allerførste gang.

- Vi har arbejdet hårdt på design og planlægning af Naturmødet i over et år, så vi er ovenud stolte og glade for, at konceptet viste sig at være en stor succes. Vi mente, at der var plads til og behov for, at naturen fik sit eget folkemøde, og det har den flotte opbakning til fulde bevist. Så vi glæder os til at byde velkommen til Naturmødet 2017 – selvfølgelig i Hirtshals, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget i Hjørring Kommune og medlem af formandskabet for Naturmødet, Ole Ørnbøl.

Naturmødet sluttede lørdag eftermiddag med fællessang. Sangen satte punktum for mødet, der er det seneste i rækken af danske folkemøder.

Et af de helt konkrete resultater af Naturmødet 2016 bliver, at Landbrug & Fødevarer nu stiller sig i spidsen for en fælles henvendelse til miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen om oprettelsen af et Naturråd. Forslaget har fuld opbakning fra alle aktører på Naturmødet.

TV2 Nord sendte lørdag eftermiddag en længere udsendelse med debatter og indslag fra Naturmødet. Den kan du se i playeren ovenfor.


Seneste nyt

fra Nordjylland