NHL-stjerne sørger for snæver Aalborg-sejr

Esbjerg formåede at presse Aalborg Pirates, men så slog NHL-stjernen Colin Greening til for nordjyderne. AL-Bank Ligaens tophold Frederikshavn White Hawks havde der imod ingen problemer mod Copenhagen.

Aalborg Pirates var storfavoritter, da nordjyderne tirsdag aften tog imod Esbjerg i Danmarks bedste ishockeyrække, AL-Bank Ligaen. Det endte da også med en sejr på 6-5, men det var langt fra uden problemer.

Det hele begyndte perfekt for aalborgenserne, der på bare fem og et halv minut fik bragt sig foran med 3-0. Men så begyndte Esbjerg, der er næstsidst i AL-Bank Ligaen, at blande sig, og da de to hold var færdige med første periode, stod det 4-2.

Gæsterne fra den jyske vestkyst fortsatte det gode spil i anden periode og fik bragt sig foran med 5-4 før tredje og sidste periode.

Her viste hjemmeholdet så, hvorfor at holdet kæmper med i toppen af ligaen, da Colin Greening med to scoringer sikrede AaB sejren.

Canadiske Greening, der er hentet i Ottawa Senators i forbindelse med den igangværende lockout i NHL, scorede i alt tre mål i kampen.

AL-Bank Ligaens førerhold fra Frederikshavn White Hawks vandt sikkert med 5-1 over Copenhagen Hockey. De københavnske gæster kom først på måltavlen i tredje periode, som de vandt 1-0.

Herning Blue Fox havde besøg af Rødovre Mighty Bulls, der måtte rejse hjem med et nederlag på 1-4.

Frederikshavn topper AL-Bank Ligaen med 50 point, mens Aalborg Pirates har 48 point på andenpladsen. Herning er nummer fire med 41 point.