Nick Olesen forlænger kontrakt med Frederikshavn White Hawks

På trods af international interesse i ishockeyspiller Nick Olesen, så er kontrakten med Frederikshavn White Hawks forlænget til to kommende sæsoner.

Ishockeyspilleren Nick Olesen har forlænget sin kontrakt med Frederikshavn White Hawks, og vil derfor være at finde på holdet i de kommende to sæsoner.

-Vi fik allerede i sidste sæson set prøver på det store talent Nick besidder, da han kom til klubben i starten af 2016. Nick fik sat mange positive præg på holdet, og vi glæder os over at kunne beholde Nick i de kommende to sæsoner, skriver Elite Nord Frederikshavn i en pressemeddelelse.

Nick Olesen blev i januar i år hentet til Frederikshavn efter have spillet for det svenske hold Brunflo. Men en tur hjem i Metal Ligaen var et skidt mod et højere niveau. Men der er stadig interesse i Nick Olesen uden for Danmarks grænser.

-Vi er klar over, der er stor interesse for Nick i flere udenlandske klubber, hvor han allerede har prøvet sit talent af flere steder. Vi tror på, vi kan udvikle Nick yderligere med masser af spilletid i Metal Ligaen, inden han måske igen prøver sit talent af i udlandet, skriver klubben.

Elite Nord Frederikshavn lægger også vægt på, at det er en fordel, at Nick har været med i den sidste del af sæsonen, og derfor er han godt klædt på til den nye sæson.

-Jeg er glad for forlængelsen af min kontrakt med White Hawks. Jeg udviklede mig meget, på den korte tid jeg var her i sidste sæson, og jeg tror på, jeg kan udvikle mig endnu mere i næste sæson. Jeg vil ikke lægge skjul på, at mit mål er at komme til Sverige igen, men nu gælder det White Hawks, hvor jeg forventer, vi spiller med i toppen af ligaen igen til næste sæson, udtaler Nick Olesen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland