Nørresundbysalg buldrer derud af

Kommunale investeringer skal sørge for, at bydelen nord for fjorden udvikler sig ligesom det centrale Aalborg på den anden side af Limfjordsbroen.

Fjordudsigt på sydvendte altaner er en af de ting, der lokker boligkøbere til Nørresundby. Og lige nu er boligmarkedet brandvarmt på den nordlige side af Limfjordsbroen.

- Hele byen transformerer sig fra at være industriby. Alle de store industrier er nu nedlagt, og så får vi nogle rekreative boligområder. Og alle de ting gør, at det bliver super attraktivt at bo i Nørresundby, siger ejendomsmægler ved Nybolig Palle Ørtoft. 

De seneste tal fra boligsiden Boliga viser, at Nørresundby er den by i landet, hvor ejerlejligheder bliver solgt hurtigst. Det nikker de lokale ejendomsmæglere genkendende til.

- Det går stærkt. Jeg har flere eksempler på det. Det kan være både lejligheder og huse, siger ejendomsmægler Mai Hallberg Møller. 

Gennem en årrække er Aalborgs havnefront moderniseret, og nu er de kommunale kræfter - og kroner - sat ind på også at sparke til udviklingen i Nørresundby.

- Når man ser helt nøgternt på det, så er Nørresundby en overset perle ved Limfjorden, som har så meget at byde på. Ligger tæt på Aalborg, du får meget for pengene, og der er en stor erhvervsudvikling i området, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Blandt andet skal der ske en større udbygning af området ved Stigsborg Brygge, som skal blive en helt ny bydel med plads til 8000 borgere.

    


Seneste nyt

fra Nordjylland