Nomineret til DBU-pris: Hobro IK ansætter fleksjobbere

DBU belønner nu Hobro IK for deres samarbejde med Mariagerfjord Kommune, hvor de sætter arbejdsløse fleksjobbere eller kontanthjælpsmodtagere i arbejde.

Et samarbejde mellem fodboldklubben Hobro IK og Mariagerfjord Kommune får stor anerkendelse af DBU for initiativet. Projektet er nemlig indstillet til DBU's pris "En Del af Noget Større" til Danish Football Awards. 

Hobro IK finder arbejdsopgaver til fleksjobbere og kontanthjælpsmodtagere, der sørger for, at de får et større tilhørsforhold til arbejdsmarkedet. Undervejs i jobbet bliver de ansatte coachet og får hjælp til at finde faste stillinger gennem Hobro IK's sponsorer.  

Om nomineringen også ender med en pris, bliver afgjort til Danish Football Awards, der finder sted den 20. marts i Forum i Horsens.

TV2 Nord har besøgt en af Hobro IK's fleks-jobbere, Jesper Norup, der været kontanthjælpsmodtager i 9,5 år. Nu har han så fået arbejde seks timer om ugen hos Hobro IK, hvor han blandt andet vasker det beskidte spillertøj.

- Jeg er meget glad for endelig at komme ud af det kommunale system. Nu har jeg mere struktur og er samtidig en fri fugl, siger Jesper Norup.

Det er tirsdag i Nordjylland Live, du kan møde den 62-årige Jesper Norup.


Seneste nyt

fra Nordjylland