Nordjyde med i nordens største mavedanserkonkurrence

Nordens største mavedanserkonkurrencer går snart i gang, og i den forbindelse havde Nordjylland Live besøg af tre nordjyske dansere mandag aften.

Det var varmt i Nordjylland Lives studie mandag aften. Vi havde nemlig besøg af tre mavedansere i forbindelse med at nordens største mavedanserkonkurrence snart går i gang.

Nordjyden Anine Olsen har danset mavedans siden hun var syv år, og hun skal snart i gang med at forberede sig til konkurrencen, hvor hun skal på scenen med sin mor.

- Jeg skal lave en duo med min mor, og det har vi gjort før. Det er en god motivationsfaktor at have noget, man skal gøre sig klar til hvert år. Det er sjovt med noget bling og tøsse-hygge, siger Anine Olsen, som kom på en tredjeplads sidste år.

Mavedanseren, Marie Møller Jensen har været med til at vinde i mavedanserkonkurrencen tilbage i 2014. Ifølge hende er det svært at sige, hvad der skal til for at vinde konkurrencen, men en god portions selvtillid og udstråling kan være en fordel.

- Det kommer an på, hvem dommerne er. Der sidder et dommerpanel på fem personer, og det skifter hvert år, og der er altid nogle forskellige ting de ser på, men med god teknisk kunnen og en masse udstråling hjælper det, siger hun.

Mavedanserne har øvet og korrigeret deres dans hjemmefra og har hver især fire minutter på scenen til at imponerer dommerne med dans.

Den såkaldte Danish Open Bellydance konkurrence går løs i Glostup fra den 11. til den 13. november.


Seneste nyt

fra Nordjylland