Nordjylland LIVE på tour: Her er alt du skal vide om Thisted

Næste stop for Nordjylland LIVE på Tour er Thisted Kommune, og hvis ikke du kender kommunen som din egen bukselomme, kan du komme til det her.

Nordjylland LIVE-karavanen gør tirsdag sit niende stop, når de slår sig ned i Thisted Kommune.

Her besøger de nogle af de 44.230 borgere, der bor i regionens vestligste byer. Thisted Kommune er en sammenlægning af de gamle Hanstholm, Sydthy og Thisted kommuner.

I øjeblikket er Thisted Kommune kendt for flere typer lejre, og mens Frøstrup Lejren gennem tiden har trukket sine overskrifter er det i denne tid nødasylcentret i Thisted, der gør det.

Thisted Kommune er også velsignet med Cold Hawaii, der er blevet nordeuropas surfermekka.

Et mekka for øl-entusiaster kan Thisted også byde på, og Thisted Bryghus kan da også bryste sig med titlen som årets danske bryggeri i 2015.

Kommunens borgmester hedder Lene Kjeldgaard og det har hun gjort siden 2010. Hun er borgmester i en kommune, der internationalt har tiltrukket sig opmærksomhed for klimavenlighed og på de indre linjer kan være stolte af regionens laveste arbejdsløshed.

Nordjylland LIVE på Tour sender fra Thisted, Hurup og Hanstholm, og alle er mere end velkomne til at kigge forbi, når vi sender fra klokken 19.50.


Seneste nyt

fra Nordjylland