Nordjyllands Bedste Leder trods uenighed

Der var stor uenighed blandt de nomineredes medarbejdere om, hvem der skulle kåres som Nordjyllands Bedste Leder. Heldigvis var dommerne enige, så administrerende direktør i Hedegaard Søren Rathcke kunne lade sig hylde med den ærefulde titel.

- Og vinderen af Den Nordjyske Lederpris 2012 er .... Søren Rathcke.

Sådan lød ordene fra den syvmand store dommerkomité. De har siden september barberet antallet af indstillinger til årets nordjyske leder ned fra 24 til én. Og her faldt valget på administrerende direktør i Hedegaard.

- En leder skal kunne skaffe positive resultater samtidig med, at han kan motivere de ansatte og skabe et godt arbejdsmiljø. Og Søren Rathcke fortjener en pris for de unikke resultater, han og Hedegaard har præsteret, siger Anders Thorup fra HjulmandKaptain til TV2/Nord.

- Jeg synes, jeg har oplevet meget godt, men det her er blandt det bedste, der er sket. Det er et meget stort cadeau, siger en tydeligt glad Søren Rathcke, der var blevet indstillet til prisen af samtlige 168 medarbejdere i firmaet.

Søren Rathcke er den femte vinder af prisen, der er støttet af act2learn, Lederne Himmerland, Aalborg Kongres & Kultur Center og Erhverv Norddanmark. Præmien var blandt andet en gavecheck på 25.000 samt en statuette af den kendte nordjyske kunstner Thorvald Odgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland