Nordjyllands Beredskab får ny direktør

Diana Sørensen er ansat som direktør for Nordjyllands Beredskab pr. 1. april.

Pr. 1. april sætter Diana Sørensen sig i direktørsædet hos Nordjyllands Beredskab. Det oplyser beredskabet i en pressemeddelelse.

Diana Sørensen kommer fra et job som divisionsdirektør hos Falck. Diana har tidligere været regionsdirektør hos Falck - og før dét har hun arbejdet som fuldmægtig i det daværende Viborg Amt.

Den kommende direktør har en baggrund som cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet. Privat bor Diana Sørensen sammen med sin mand og to børn i Aalborg. Hun ser frem til sit karriereskifte:

- Jeg er utrolig stolt og glad over at have fået stillingen og ser frem til at medvirke til at sikre og udvikle et stærkt Nordjyllands Beredskab for borgerne i Nordjylland. Og så ser jeg frem til at lære medarbejdere og samarbejdspartnere at kende, og glæder mig over at det for manges vedkommende er kendte ansigter, siger Diana Sørensen.

Nordjyllands Beredskab: Det var et stærkt felt

Hos Diana Sørensens kommende arbejdsgiver er man også tilfredse med sit valg af ny direktør:

- Jeg er glad for, at vores beredskab kan byde Diana velkommen. Hun var en blandt mange kvalificerede ansøgere. Det viser, at vores beredskab er attraktivt og udviklingsorienteret, siger bestyrelsesformand for Nordjyllands Beredskab, Arne Boelt.

Diana Sørensen tiltræder som direktør 1. april.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland