Nordjyllands Politi: Drabsmistænkte har rockerrelationer

De to mænd, der er mistænkt for at stå bag knivdrabet på en mand i Haverslev onsdag aften, har tilknytning til rockerklubben Saturdarah.

De to mænd, som politiet mistænker for drabet på en 35-årig mand i Haverslev onsdag aften er stadig på fri fod. Det oplyser Nordjyllands Politi fredag eftermiddag.

Politiet kan desuden bekræfte, at de to mænd på henholdsvis 24 år og 28 år, har tilknytning til den hollandske rockerklub Saturdarrah, som også har medlemmer i Danmark.

Selvom de mistænkte har tilknytning til Saturdarrah, så har politiets efterforskning vist, at drabet ikke har forbindelse til rockermiljøet. Det er altså ikke en del af en rocker- eller bandekonflikt.

Det er et komplekst og langvarigt arbejde. Derfor er det endnu for tidligt for os at udtale os præcist om motiv til drabet, men vores efterforskning viser indtil videre, at der er tale om en isoleret situation, der udvikler sig til slagsmål og ender med drab, forklarer den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Frank Olsen.

Han oplyser desuden, at myndighederne lige siden drabet intenst har eftersøgt de to mænd, hvilket politiet fortsætter med.

Vores efterforskning i sagen fortsætter på højtryk. Vi er stadig i gang med at afhøre vidner og undersøge en række tekniske spor på og omkring gerningsstedet. Der pågår en intens eftersøgning for at finde og pågribe de to mistænkte, understreger Frank Olsen, der opfordrer de to mænd til at melde sig til politiet med det samme.

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114. Ser man de to mænd, skal man ikke selv pågribe dem, men blot ringe 114, så tager politiet sig af sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland