Nordjysk arbejdsplads er Danmarks bedste

Det nordjyske revisionsfirma Beierholm har tirsdag aften vundet prisen som Danmarks bedste arbejdsplads ved et stort awardshow i København.

Det blev revisionsfirmaet Beierholm, som er grundlagt og har hovedsæde i Nordjylland, der løb med titlen som Danmarks bedste arbejdsplads ved et stort awardshow, som blev afholdt tirsdag aften i Cirkusbygningen i København.

Beierholm har vundet prisen som Danmarks bedste i kategorien store arbejdspladser. I en stor undersøgelse svarer 95 procent af de ansatte, at Beierholm alt taget i betragtning er ”et rigtig godt sted at arbejde”, og det sender det landsdækkende revisionsfirma til tops som Danmarks bedste arbejdsplads blandt virksomheder med over 500 medarbejdere.

- På en god arbejdsplads har medarbejderne tillid til ledelsen, de er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. Beierholms medarbejdere scorer højst på disse parametre, og det på trods af at virksomheden har gennemgået en kraftig vækst de seneste år. Det siger meget om, hvor højt trivslen er prioriteret hos Beierholm, siger Ditte Vigsø, der er administrerende direktør i rådgivnings- og konsulentvirksomheden Great Place to Work, som udpeger Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Beierholm har i de seneste år hentet flere flotte placeringer ved kåringen af landets bedste arbejdspladser. Det nordjyske revisionsfirma vandt i år prisen som Danmarks bedste store arbejdsplads foran Scandic Hotels og H&M.

- Hver dag arbejder Beierholm med trivsel som en konkret og højt prioriteret opgave. Det er en notorisk kendsgerning, at hvis du skal kunne levere rent professionelt, skal du være i god balance med dig selv, og du skal i det hele taget trives med arbejdspladsen. Det er hårdt arbejde, men det er også vejen til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, siger Kenneth Jensen, administrerende direktør i Beierholm.


Seneste nyt

fra Nordjylland