Nordjysk campingplads kåret til Danmarks bedste - igen

Skiveren Camping indtager for tredje år i træk duksepladsen blandt danske campingpladser på europæisk liste.

Igen i år er Skiveren Camping den bedst placerede danske campingplads på campingsitet camping.info’s liste over Europas bedste campingpladser. En liste som er lavet ud fra brugernes vurderinger.

Skiveren Camping, som også var den bedstplacerede danske campingplads sidste år, ligger ud til Skagerrak omkring 25 kilometers kørsel syd for Skagen. Den blev grundlagt i 1958 af Christian Skiveren. I dag ledes pladsen i tredje generation af Bruno Rytter Skiveren.

Top 10 over bedste campingpladser i Europa

  1. Camping Grubhof, Østrig
  2. Camping Hopfensee, Tyskland
  3. Luxury Camping Schlosshof Resort, Italien
  4. Naturcamping Spitzenort, Tyskland
  5. Camping Village Marina di Venezia, Italien
  6. Rosenfelder Strand Ostsee Camping, Tyskland
  7. Panorama & Wellness-Campingplatz Großbüchlberg, Tyskland
  8. Campingpark Südheide, Tyskland
  9. Camping- & Freizeitpark LuxOase, Tyskland
  10. Camp MondSeeLand, Østrig

 

Kilde: camping.info

- Jeg er megaglad for den pris. Der er jo mange forskellige priser, men den her er noget særligt, fordi den kommer fra kunderne, siger Bruno Rytter Skiveren.

Han mener, at den flotte placering på listen skal tilskrives en kombination af kvalitet og service og ikke mindst beliggenheden i naturskønne omgivelser.

Nummer ét i Danmark - 102 i Europa

Det østrigske campingsite offentliggør hvert år en liste over de bedst anmeldte campingpladser i Europa. Her figurerer den nordjyske campingplads på en 102. plads, men det til trods er det nok til at være den højeste danske plads på listen.

- Der ligger jo nogle rigtig store mastodonter i blandt andet Italien og Tyskland. De tager hurtigt de første mange pladser på listen, og dem har vi svært ved at konkurrere med. Men jeg er glad for, at vi ligger øverst blandt de danske pladser. Det betyder, at vi er de første der kommer frem, når folk søger på campingpladser i Danmark, siger Bruno Rytter Skiveren.

Listen rangerer mere end 22.000 europæiske campingpladser fordelt på 44 lande, og det er alene brugernes vurderinger, der tages i betragtning, når listen udfærdiges.


Seneste nyt

fra Nordjylland