Nordjysk DBU-formand: Stolt og glad over at få landsholdet til Aalborg

Det danske landshold spiller tirsdag aften venskabskamp mod Chile på Aalborg Portland Park i Aalborg.

Der er ekstra fornemt besøg på Aalborg Stadion i disse dage. Det danske landshold spiller tirsdag aften venskabskamp mod Chile. Mandag eftermiddag trænede spillerne så sidste gang inden kampen på græsset i Aalborg. Her var flere mødt op, og det glæder formanden i DBU, Jesper Møller. 

- Det er dejligt at se så mange mennesker til den åbne træning, og der er udsolgt i morgen (tirsdag, red.). Så det er rart at få dem til Aalborg, fortæller Jesper Møller. 

Jesper Møller har tidligere været formand hos den normale indehaver af hjemmebanen på Aalborg Portland Park, Aab. Derfor er det også noget særligt at landsholdet i disse dage har lagt vejen forbu det nordjyske. 

- Man bliver stolt og glad på Aalborgs vegne, og på Nordjyllands vegne når landsholdet kommer forbi. Så er det bare super dejligt, når der er så mange, der viser interesse, og banen ser ud til at være god, at så kan det næsten ikke blive bedre. Det bliver man stolt og glad over, fortæller Jesper Møller, der ikke tør udtale om landsholdets chancer til sommerens kommende VM-slutrunde i Rusland. 

- Jeg er jo ikke sportslig ekspert, men dem, der har forstand på det siger, at vi har et godt landshold, så kan det ikke gå helt galt, fortæller Jesper Møller. 

Landsholdet spiller mod Chile tirsdag aften klokken 20.00. 


Seneste nyt

fra Nordjylland