Nordjysk offshore vil være en af Nordeuropas stærkeste

Ny, stærk fusion i Frederikshavn skal efter planerne blande sig med de bedste i Europa.

OVS Offshore A/S i Frederikshavn er navnet på et helt nyt selskab som vil være en væsentlig aktør på offshore rig-markedet i Europa.

Bag OVS Offshore A/S står de tre virksomheder Orskov Group A/S, VMS Group A/S og Scanel International A/S, alle med hovedsæde i Frederikshavn. 

- Vi har i forvejen et godt samarbejde. Idéen med det nye selskab er, at vi nu vil formalisere det gode samarbejde, siger Peter Krogh Nymand, administrerende direktør i VMS Group.

Ved at gå sammen tror virksomhederne, der hver især servicerer den internationale olie- og gasindustri, på, at den samlede erfaring gør det muligt at tilbyde kunderne én samlet løsning. Den i gangværende havneudvidelse kommer også til at spille en væsentlig rolle. Udover mere plads kommer der en dybgang på cirka syv meter.

- Offshore-branchen har det hårdt i dag, og konkurrencen mellem os underleverandører bliver hårdere og hårdere, siger Peter Krogh Nymand, administrerende direktør OVS Offshore. Det har været medvirkende til, at vi mener, at vi nu står klart stærkere i den konkurrence, der er. For der bliver ikke givet ved dørene i dag forklarer han. 


Seneste nyt

fra Nordjylland