Nordjysk virksomhed vinder Plastprisen 2017

Aage Vestergaard Larsen A/S modtager Plastprisen 2017 for sit arbejde med genanvendelse af plast.

Virksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S blev 4. maj hædret af brancheforeningen Plastindustrien til Plastdagen, da de modtog Plastprisen 2017. 

Foran 250 deltagere fra helt plastbranchen blev prisen overrakt til Franz Cuculiza, der er administrerende direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S. 

- Det er en stor skelsættende begivenhed for vores virksomhed, at vi har fået Plastprisen 2017. Det er særlig stort fordi det er vores kollegaer i plastbranchen, der har stemt os ind på førstepladsen. Jeg betragter det som et stort cadeau for alle vores medarbejdere, som hver dag yder en stor indsats, udtaler Franz Cuculiza i en pressemeddelelse. 

Et eksempel på noget af det Aage Vestergaard Larsen arbejder med er samarbejder med HOFOR og Kalundborg Forsyning, hvor overskydende plastrør er blevet oparbejdet til en helt ny ressource. 

- AVL A/S er en toneangivende virksomhed i branchen, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye projekter med fokus på plastgenanvendelse og cirkulær økonomi. Virksomheden besidder en ægte pionerånd, som har en smittende og ikke mindst meget inspirerende effekt på andre. Der er ingen tvivl om, at AVL A/S er med til at sikre en nuanceret og positiv fortælling om plastmateriale og om den danske plastbranche. Derfor er de også en meget fortjent vinder af Plastprisen 2017, fortæller Thomas Drustrup, der er administrerende direktør i brancheforeningen Plastindustrien. 

Udover den hyldest det er, at hele branchen har stemt på Aage Vestergaard Larsen A/S, så modtager virksomheden også en pengepræmie på 50.000 kroner. De er allerede blevet øremærket til en medarbejderfest. 

Det er ikke første gang Plastprisen havner hos virksomheden i Mariager. I 2009 modtog den nu afdøde stifter af virksomheden - Aage Vestergaard Larsen - også prisen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland