12 år og sangstjerne: Nordjyske Camille overraskes af hele skolen

Camille Haven Beck vandt lørdag ’Voice Junior’ på Kanal 5. I dag blev hun overrasket på sin skole i Frederikshavn.

Elever og lærere fra Bangsbostrand Skole i Frederikshavn sidder klar i skolens gymnastiksal. 12-årige Camille Haven Beck, der til dagligt går i 6.klasse på skolen, er på vej med sine forældre. Hvad hun ikke ved er, at elever og lærere er klar for at fejre hende og hendes sejr i ’Voice Junior’.

Døren går op, og klapsalver og hujen lyder i hele salen, da Camille Haven Beck går ind med sine forældre. Overraskelsen kommer bag på Camille, der bliver meget rørt.

- Jeg er virkelig, virkelig glad. Det var lidt overraskende, men det var fedt, siger hun.

Finale i lørdags

I lørdags kunne Camille Haven Beck hive sejren i land i programmet ’Voice Junior', der bliver vist på Kanal 5. I finalen var hun oppe imod Katrine fra Hobro på 13 år og Nicklas fra Middelfart på 13 år.

De tre finaledeltagere skulle alle synge to sange og herefter var det op til børnene i studiet at bestemme, hvem der skulle løbe med sejren.

Vinderen blev Camille Haven Beck, og derfor er der i dag arrangeret overraskelse på Bangsbostrand Skole. Udover lærere og elever deltager også Camilles familie samt borgmester i Frederikshavn, Birgit Hansen.

Dagens midtpunkt giver selvfølgelig også en koncert for de mange, der er mødt op, så eleverne hører hende synge flere af de sange, der har hjulpet til med at få sejren i hus i ’Voice Junior’.

- Det er helt fantastisk. Vi er simpelthen pavestolte, vi kan næsten ikke være i os selv, vi må knibe os i armen for at være sikre på, at vi ikke drømmer, siger Lene Haven Beck, der er mor til Camille.

Hemmelighed i flere måneder

Finaleafsnittet bliver ikke sendt live, og derfor har Camille Haven Becks familie været nødt til at holde på hemmeligheden om Camilles sejr i et stykke tid.

- Det har været en rigtig lang rejse, og det har holdt hårdt at skulle holde på hemmeligheden, men det har jo været hårdest for Camille. Det er jo hendes største drøm, der er gået i opfyldelse, og hun vandt den 8. april, så at få at vide, at denne her store hemmelighed skulle hun holde på i to måneder, det tror jeg har været sværest for hende, siger Jacob Beck, der er far til Camille.

Efter et travlt forår med ’Voice Junior’ venter nu en travl sommer med koncerter. Camille Haven Beck optrådte i begyndelsen af juni til Rock i Frederikshavn med sin coach Wafande, og til juli skal hun optræde på Langelandsfestivalen.

- Jeg skal på Langeland med Wafande, og ellers skal jeg bare have en virkelig fed sommer, siger Camille Haven Beck med et stort smil efter koncerten på Bangsbostrand Skole.


Seneste nyt

fra Nordjylland