Nordjyske ishockeyhold på semifinalekurs

Både AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks åbnede kvartfinalespillet med sejre på hjemmebane. Dermed har begge mandskaber allerede efter den første kamp mere end den ene skøjte i semifinalen.

I Frederikshavn var hjemmeholdet på knock outens rand i kampen mod Hvidovre. Gæsterne førte nemlig overraskende med hele 3-0 efter 20 minutters spil.

Frederikshavnerne viste høj moral, og leverede et flot come back.

Christian Nordentoft satte hjemmeholdet i gang, da han reducerede til 1-3 midt i 2. periode. Herefter fulgte yderligere fem White Hawks scoringer til sejr på 6-3.

I Aalborg havde AaB besøg af Rødovre. Også her blev det til hjemmesejr. AaB vandt kampen med 4-1.

Med sejrene har AaB og Frederikshavn hver fire point i deres kvartfinalepuljer efter den første kamp. Rødovre og Hvidovre har begge 0 point, og de to mandskaber skal besejre puljerne tophold Herning eller Sønderjyske samt for at true AaB og Frederikshavns plads i semifinalerne.