To nordjyske projekter får støtte fra Realdania

To frivillige projekter i henholdsvis Sæby og Gudum får økonomisk støtte i forbindelse med Realdanias Underværker-kampagne.

To nye nordjyske Underværker-projekter er blevet udvalgt til støtte fra Realdania. Det er i forbindelse med Realdanias Underværker-kampagne, hvor 18 frivillige projekter i hele landet er blevet udvalgt til at modtage en sum penge. 

Det ene projekt er i Sæby. Her er vil lokale ildsjæle etablere en servicebygning i den gamle Nellemans Have. Haven skal bestå af borde-bænke-sæt, toiletfaciliteter og et grovkøkken, så det ka benyttes af skolebørn og havens øvrige gæster. 

Det andet projekt foregår i Gudum, hvor et 70 år gammelt kulturhus, nu vil istandsætte samlingspunktet, så det bliver tidsvarende med tilgængelighed for alle. 

- I Realdania har vi gennem årene støttet mange projekter i Nordjylland, og det er som om, foretagsomheden blomstrer særligt her. De udvalgte nordjyske projekter vidner om, at der findes masser af engagerede, lokale kræfter, som står klar til at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, siger Christians Andersen, programchef i Realdania. 

Kampagnen Underværker har støtte ildsjæles arbejde siden 2011. Alle typer projekter kan søge om økonomisk støtte fra Realdanias Underværker-kampagne. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland