Nordjyske studerende vinder iværksætterpris

Tre studerende fra UCN blev torsdag 25.000 kroner rigere, da de vandt kategorien serviceinnovation ved DM i Entreprenørskab.

De tre datamatikerstuderende Nickolai Madsen, Jesper Reetz og Morten Reetz-Engell fra University College Nordjylland - UCN - vandt torsdag en stor pris ved DM i Entreprenørskab.

Den samlede titel gik til fire studerende fra Svendborg, der har udviklet et system, der kan sikre mod køretøjer, der bruges som våben i en terrorhandling. De vandt 50.000 kroner, og retten til at repræsentere Danmark ved EM i Entreprenørskab i Helsinki i slutningen af måneden.

De tre nordjyder vandt 25.000 kroner som vindere i kategorien Serviceinnovation. Deres produkt BetFray, der er et nyt online betting univers, skal gøre betting mere enkelt, socialt og spændende, og den idé imponerede dommerne i en sådan grad, at de tog førstepladsen i kategorien.

- Det er vildt fedt, men også overvældende. Der var mange andre dygtige med, og at vi vandt har virkelig bevist, at alt det hårde arbejde, vi har lagt i det her, betaler sig. Vi skal bruge pengene til at videreudvikle vores platform, lød det fra gruppen, da de vandt.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland