Tv-hold afslører rengøringssjusk: Sæd og blod på Stena Saga

Norsk TV 2 har været en tur med Oslo-bådene til Frederikshavn og har blandt andet fundet sæd, krummer, blodpletter og hår på værelserne ombord på Stena Saga.

Et tv-hold fra TV 2 i Norge har gjort sig en noget ubehagelig opdagelse på Oslo-bådene fra Danmark. Her har de blandt andet fundet rester af sæd, blod, krummer og hår på flere af værelserne ombord.

Tv-holdet undersøgte Oslo-bådene med afgang fra Frederikshavn, og ved hjælp af en bakteriemåler fandt de sæd på flere vægge, og under lagnerne lå både krummer, blodpletter og hår.   

På Stena Saga blev der fundet mange pletter, oplyser TV 2 Norge. Blandt andet fandt de også en madras med en stor mugplet.

- Sådan skal det ikke være, siger pressechef hos Stena Line Jesper Waltersson til TV2.no.

Pressechefen oplyser yderligere, at de efter tv-holdets opdagelse nu varsler med en gennemgang af rengøringsrutinerne ombord. Han fortæller også, at de før undersøgelserne alligevel havde tænkt sig at skifte alle madrasserne på Stena Saga, hvilket nu i hvert fald bliver en realitet.

Foto fra tv2.no
Foto fra tv2.no

I alt blev hele ti værelser undersøgt på tre af Oslo-bådenes afgange. Det drejer sig om afgange fra København, Frederikshavn og Kiel.

Tv-stationen sejlede med på afgangene i forbindelse med programmet 'TV 2 hjælper dig', som sendes i aften på TV 2 Norge.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland