NT uddeler kondomer

Med sloganet "Kom sikkert - hjem med bussen" og et uddelt kondom vil Nordjyllands Trafikselskab bekæmpe spritbilisme.

Sommeren byder masser af festlige anledninger som eksempelvis store festivaller, koncerter og markeder rundt om i Nordjylland. Med festen kommer af og til også flirter og forelskelser, men desværre også spirituskørsel. Derfor uddeler nu trafikselskabet kondomer, for at få folk til at tage en af de mange ekstrabusser hjem med flirten i stedet for at tage dem med i bilen.

Kondomerne uddeles til store festivaller og markeder, for at gøre opmærksom på NTs mange ekstra natbusser i forbindelse med arrangementerne.

- Kondomer er jo ikke noget man normalt forbinder med kollektiv trafik, så vi håber at kondomerne bliver et sjovt indslag, der kan vække opmærksomhed hos de festglade nordjyder og minde dem om, at bussen er et godt alternativ til at komme nemt og sikkert ud og hjem fra de forskellige sommerarrangementer eller en festlig tur i byen, siger Jens Otto Størup, direktør for NT.

NT indsætter ekstrabusser og natbusser til blandt andet følgende arrangementer:

· Jerslev marked

· Skagen Festival

· Løkken Koncert

· Grøn Koncert i Aalborg (Nørresundby)

· Vilsund Marked

· Løgstør Open Air

· Kimbrerfesten (Aars)

· Ambu-festen (Hobro)

For at gøre det nemt for nordjyderne, kan man købe en særlig mobilbillet til turen med natbus. Den hedder "Koncert og Markedsbillet" og koster 35 kroner.

Det er muligt at få fat i et NT kondom helt frem til studiestart i år.


Seneste nyt

fra Nordjylland