Nu reagerer politiet i svindelsag

Dækningen af den omfattende onlinesvindel, hvor en mand fra Skagen ufrivilligt er blevet omdrejningspunkt, har nu sat skub i efterforskningen.

Jesper Hegaard fra Skagen og ofrene for den onlinesvindel, der den seneste tid har betydet, at flere personer fra hele landet er blevet franarret tusindvis af kroner, kan nu glæde sig over, at politiet går ind i sagen.

- Vi er gået ind i sagen og bliver rent faktisk kontaktet i går aftes fra en anden politikreds på Sjælland, hvor den mistænkte til ham, der har benyttet skagboens generalia – han er bosat på Midtsjælland, og de har bedt om at få vores sager oversendt til deres politikreds, så de kan blive inddraget i den sagsbehandling, der er derovre, siger Karsten Vestergaard Hansen, der er chefpolitiinspektør ved Nordjyllands Politi.

Tidligere var meldingen fra politiet ellers, at svindelsagen ikke lå øverst i prioriteringsbunken, men nu er der tilsyneladende kommet andre boller på suppen.

- Nordjyllands Politi er som alle andre politikredse meget pressede i forhold til en national opgave i forhold til grænsehåndtering, og det gør, at vi at vi hver eneste dag er nødt til at prioritere meget hårdt i, hvad det er for nogle sager, vi tager på dagen, og hvad det er for nogle, der får lov til at få lidt længere sagsbehandlingstid, og det er, hvad der er sket i den helt konkrete sag, siger Karsten Vestergaard Hansen videre.

Se hele interviewet med Karsten Vestergaard Hansen og indslaget om Ole Schultz fra Fredericia, der blev frasvindlet næsten 10.000 kroner i videoen herover.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland