Ny skole får ny skoleleder

Den nye skole i Aabybro starter efter sommerferien op med en ny skoleleder ved roret.

Når børn og unge fra Aabybro efter sommerferien indtager byens nye skole, der får hjemme på Aaby Sdr. Gade og Kattedamsvej, vil de møde en ny skoleleder.

Jammerbugt Kommune har nemlig ansat 40-årige Kristine Vita Fooken Jensen som leder af den nye skole.

Hun kommer fra en stilling som pædagogisk områdedirektør for UCN act2learn, der er University College Nordjyllands pædagogiske efter- og videreuddannelse.

Hun kommer dog med en meget større erfaring i rygsækken og har blandt andet været chef for faglig udvikling af skole- og dagtilbud i Hjørring Kommune ligesom hun har otte års erfaring som folkeskolelærer på Sofiendalskolen i Aalborg.

- Med Kristine får vi en skoleleder med en stor viden, kapacitet og erfaring inden for folkeskoleområdet og skoleudvikling. Samtidig har Kristine stor erfaring med personaleledelse og ledelse af ledere, hvor hun som den røde tråd involverer og engagerer både ledere og medarbejdere i udviklingen af folkeskolen, fortæller Diana Lübbert Pedersen som er Jammerbugt Kommunes Skole- og Dagtilbudschef.

Og den kommende skoleleder ser frem til igen at skulle arbejde med folkeskolen.

- Gennem mange år har mit arbejde drejet sig om at understøtte andres arbejde med en god skole gennem tilrettelæggelse af efter- og videreuddannelse med særlig fokus på den pædagogiske og læringsmæssige vinkel. Nu ser jeg frem til, i fællesskab med personalet på Aabybro Skole, at udvikle skolen i en hverdag, som baseres på tillid, dialog og et professionelt råderum. Form mig, er det den bedste måde at lave reel udvikling på, udtaler Kristine Vita Fooken Jensen.

Kristine Vita Fooken Jensen bor i Aalborg sammen med Mads Wilkens og deres søn, Christian på 9 år. 


Seneste nyt

fra Nordjylland