Ny Venstrekandidat fundet i Mariagerfjord

Venstre i Mariagerfjordkredsen har været i Aalborg for at hente partiets kandidat til næste folketingsvalg.

Venstrekredsen er efter eget udsagn gået efter fornyelse og en kandidat, der skiller sig ud fra mængden. Valget faldt onsdag aften på den 35-årige Anne Honoré Østergaard fra Aalborg.

- Mariagerfjordkredsen er et område med meget natur og meget landbrug. Mange ville måske forvente, at vi gik efter en kandidat med rødder i landbruget eller et relateret erhverv. Men vi har bestemt os for at tænke ud af boksen, og har til vores medlemmer indstillet en kandidat, der kan markere nye synspunkter og appellere til nye vælgere, siger formand for valgbestyrelsen, Mads Lunau.

Venstres opstillingsmøde onsdag aften fulgte indstillingen og derfor er Anne Honoré Østergaard ny folketingskandidat. Hun sidder i Aalborg Byråd og kommer fra Vestbjerg nord for Aalborg. I 2007 færdiggjorde hun sin Cand. Merc. Jur., og arbejder som erhvervsjurist ved SKAT, hvor hun har siddet med forskellige områder. I Aalborg byråd er Anne beskæftiget med socialområdet og beskæftigelsesområdet. Hun er desuden med i bestyrelsen for Visit Aalborg og Aalborg Karneval.

- Anne er ikke en del af det etablerede politiske system, men har alligevel opnået valg til byrådet i regionens største by. Det viser hun har gennemslagskraft, og at hun er en dygtig politiker. Vi har fået et meget engageret og levende menneske i Anne. Hun er bevidst om sit politiske ståsted, og kan samtidig appellere til nye vælgere. Jeg tror mange vil kunne se Anne som en stærk repræsentant for Mariagerfjord – også selvom de måske har stemt på andre partier tidligere, siger Mads Lunau.

Anne Honoré Østergaard er glad for opbakningen og kandidaturet. Hun ved, at der skal arbejdes hårdt, når politisk engagement skal omsættes til stemmer på valgdagen.

- Jeg synes Mariagerfjord er en rigtig spændende kreds. Det er regionens port mod syd og har et interessant virksomhedssegment, udviklingspotentiale og natursammensætning. Jeg har et stærkt politisk drive, og derfor er jeg utrolig glad for at blive folketingskandidat her i Mariagerfjord Kommune. Jeg ved at jeg skal bruge en masse tid her lokalt, så folk kan lære mig at kende, og jeg skal opsamle ny viden. Sådan er det, jeg er 100% motiveret for opgaven, siger hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland