'Nybygger'-familie krydser fingre: Det vil betyde alt for os

Nybygger-familien i det grønne hus håber, at det er deres tur til at vinde drømmehuset.

Efter at have brugt kræfter hele efteråret på at skabe drømmehuset, er nybyggerparret Todd Edlin, 32, fra New Zealand og Anne Bach, 30, fra Aalborg klar til at flytte ind i huset i Gistrup, der ligger lidt uden for Aalborg - hvis de vinder seernes stemmer. 

- Det vil jo betyde alt for os! For selvom vi ikke skal hive teltpælene op og flytte så langt som nogle af de andre par, så betyder det jo rigtig meget, at det er et hus, vi selv ejer, siger Anne Kristine Bach.

Nybyggerparret i det grønne hus bor lige nu til leje i Skalborg i den sydlige del af Aalborg med deres datter Lily på 2,5 år. Og for dem ville det være en stor forandring fra deres nuværende tilværelse. 

- Lige nu bor vi til leje i et hus, og der har vi ikke mulighed for at rive vægge ned og gøre det til vores eget, så det ville virkelig dejligt, siger Anne Kristine Bach. 

Deltagerne i TV2 programmet 'Nybyggerne' dyster i sidste ende om, hvem der ender med at flytte ind i det hus, som de har kæmpet for at gøre til deres eget.

Todd Edlin og Anne Bach har lagt mange kræfter i at gøre nybyggerhuset til deres eget, og de har været særligt udfordret på tiden. For med en datter på to år, var der hele tiden et par hænder for lidt til at tage sig af det hårde arbejde.  

- Vi var næsten altid bagud. Da vi lavede kontoret, kom Peter Ingemann (værten red.) på et tidspunkt ind, og da han så det, sagde han "I er jo slet ikke færdige", han var meget bekymret, siger Anne Kristine Bach. 

Men nu håber de, at det hårde arbejde har båret frugt. 

- Folk har været så søde og positive. Vi var i Thisted den anden dag, og der stoppede folk os på gaden og ville have billeder med os, det var så sjovt at opleve, siger Anne Kristine Bach.

Det er op til seerne at stemme på deres favorithus, og med de positive reaktioner som parret har fået på både Instagram, Facebook og på gaden, kan der muligvis være en chance for, at det bliver den lille familie, der kan tage flyttebilen tilbage til drømmehuset.

I aften klokken 20 skal parrene lave køkken i det femte afsnit af 'Nybyggerne' på TV2.


Seneste nyt

fra Nordjylland