Nye feriedestinationer fra Aalborg Lufthavn

Selskabet SunCharter har flere græske nyheder på programmet til næste sommerferie direkte fra Aalborg Lufthavn.

Efteråret er begyndt at melde sin ankomst, men hvis du allerede savner sommer og sol er det måske ikke for tidligt at kigge på din næste feriedestination. Der er mange muligheder fra Aalborg Lufthavn, men selskabet SunCharter giver dig fra næste sommerferie endnu flere muligheder. 

- Vi kommer med nogle ting, som kun tilbydes fra Aalborg Lufthavn, og det giver unikke muligheder for dem, der rejser herfra, siger direktør for SunCharter, Bjarke Hansen.

quote Vi kommer med nogle ting, som kun tilbydes fra Aalborg Lufthavn, og det giver unikke muligheder for dem, der rejser herfra.

- Direktør for SunCharter, Bjarke Hansen

Det er fem nye græske destinationer på bordet, hvor det både skulle være muligt at finde sol, strand og storby. Det er blandt andet Aigos Minas, Paleros og et nyt område på Korfu, du nu kan komme til direkte fra Aalborg. 

- Det er uden at overdrive en række græske perler, som vi gerne forkæler de nordjyske rejsende med, slutter Bjarke Hansen om de fem nyheder, som du allerede nu kan bestille rejser til hos SunCharter.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland