Nye spor om efterlyst gymnasieelev

Missing People har fået nye spor i jagten på forsvunden ung nordjyde. Sporene peger i retning af et begrænset område i Randers Fjord

Den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup er endnu ikke fundet, efter han forsvandt i Randers natten mellem den 15. og 16. januar.

Den private organisation Missing People mener dog at være tættere end tidligere på at finde den unge mand.

- Vi har i weekenden været ude på Randers Fjord med både og hunde i både, og hundene har markeret et stort men dog begrænset område på fjorden, som er interessant at kigge nærmere på, siger Rene Nielsen fra Missing People og fortsætter:

- Hundene har vist interesse i et område, hvor vi ved, der er pæle, måske bundgarnspæle, og vi har erfaring med, at disse hundes markeringer holder stik, det vil sige, deres fært stemmer overens med, at der rent faktisk er noget at dykke efter i pågældende område.

Det drejer sig om et område på cirka en kilometer langt og 200-300 meter bredt.

Det har af praktiske årsager endnu ikke været muligt for de frivillige og dykkere tilknyttet  Missing People at komme på fjorden mandag, men Rene Nielsen forventer, at det kommer til at ske tirsdag.

Østjyllands Politi har indstillet eftersøgningen af den blot 19-årige nordjyde, da man har undersøgt alle spor og oplysninger i den tragiske sag, tidligere har politiet søgt med hunde og helikopter, og senest har politiet sendt både samt en undervandsdrone på arbejde i håbet om at finde den unge nordjyde.

Thomas  Mikkelsen  Stralner blev sidst set på Café Smagløs i Storegade ved 3.00-tiden natten mellem den 15. og 16. januar, og videoovervågning indikerer, at han kort efter kan have bevæget sig ind på havneområde


Seneste nyt

fra Nordjylland