Nyslået nordjysk lotto-millionær har købt den næste kuponer

Den første af de tre lotto-vindere i Nordjylland har nu meldt sig - og milliongevinsten skal bruges på huset, på en sommerferie og på flere lottokuponer.

Sandsynligheden for det, der skete i Nordjylland denne weekend, er cirka den samme som for, at lynet slår ned det samme sted to gange. Men det skete nu engang, at hele tre nordjyder blev lotto-millionærer på én weekend - og nu har den første heldige vinder meldt sig.

To millioner kroner vandt han, en mand fra Aalborg, der gerne vil være anonym. Han spiller jævnligt både Lotto og Onsdags Lotto og havde denne gang købt sin kupon hos Q8 Service på Scheelsmindevej i Aalborg SV.

-Jeg har før haft seks rigtige, men det er da endnu sjovere at have syv, siger den glade vinder om den kupon, der lørdag aften sikrede ham en ganske solid præmie på to millioner kroner.

-Jeg tjekkede lottokuponen om søndagen, men den her gang måtte min kæreste også lige tjekke tallene. Faktisk var der mange, der tjekkede tallene, siger han grinende.

Men først efter et opkald til Danske Spil turde han tro på sit held og på gevinsten. Men nu hvor det første chok har lagt sig, er det blevet tid til at overveje, hvad pengene skal spenderes på.

-Der skal nok gå noget til huset. Med resten ved jeg ikke helt, men jeg tænker, at kæresten og jeg skal en tur sydpå til sommer, siger han.

Og så lever lottodrømmen videre. Den glade vinder har i hvert fald allerede købt dennes kuponer til både Lotto og Onsdags Lotto, hvor der er henholdsvis seks og 39 millioner kroner på spil.

Danske Spil har også fundet den vinder, der havde købt sin kupon hos Nærkøb på Forbindelsesvej i Nørresundby. Men der går altså stadig én lottomillionær rundt i Nordjylland uden selv at vide det.


Seneste nyt

fra Nordjylland