Øjenvidne: Der var blod overalt

Et vidne til episoden om aftenens knivdrab beskriver drabshændelse som voldsom og blodig.

Et slagsmål mellem flere personer fik lørdag aften ved 18-tiden en fatal afslutning for en 27-årig mand, der er afgået ved døden en time senere som følge af knivstik. 

I hændelsen var også impliceret flere biler, der kørte sammen i krydset mellem Langelandsgade og Østre Allé i det centrale Aalborg. 

-  Det var helt bevidst, at bilerne kørte sammen. Der sker mange uheld i krydset, og normalt bremser de for at undgå at støde samme. Det skete ikke her, fortæller et øjenvidne til TV2 Nord. (Vidnets navn er redaktionen bekendt, red.)

Kort efter sammenstødet stiger en stor rockerlignende type med lyst hår ifølge vidnet ud af den sorte Mercedes med et jernrør i hånden og løber efter en person op af Langelandsgade i retning mod handelsskolen. 

- Han er forslået og løber afsted.  Det er tydeligt at se, at rockertypen går efter en bestemt person - en tynd, spinkel person af udenlandsk herkomst. Efter den rockerlignende type kommer en mand spænende, som råber et navn gentagne gange (navnet er redaktionen bekendt, red.). Han råber efter den rockerlignende type, at han vil slå ham ihjel, siger vidnet, der på samme tid får øje på en kvinde midt i vejkrydset.

Hun rækker ud efter sit barn, der sidder på bagsædet af en af bilerne i en babystol. Stolen er trykket ud mod vinduet som følge af sammenstødet. 

Yderligere tre-fire personer løber ned af Langelandsgade - i samme retning som rockertypen og den flygtende. Alle er bevæbnet med jernrør. 

- Da jeg igen ser tilbage af Langelandsgade, ser jeg en person ligge på jorden ved handelsskolen. Han er stukket halvt ihjel og ligger i en blodpøl, hvorefter personerne stikker afsted ad Langelandsgade med retning mod byen, fortæller vidnet. 

Stedet er lige nu spærret totalt af. På drabsstedet ligger adskillige jakker, løse brosten og en stor blodpøl. Betjente  patruljerer på stedet iført skudsikre veste, og politiets teknikere er ved 20-tiden også ankommet til stedet. 

Ingen personer er anholdt i forbindelse med hændelsen. Politiet opfordrer borgere til at ringe 1-1-4, hvis de kan hjælpe med at finde gerningsmændene.


Seneste nyt

fra Nordjylland