Øv! GOG får første sejr i Aalborg i 10 år

GOG havde ikke vundet i Aalborg i 10 år. Men det lod fynboerne sig ikke skræmme af.

Aalborg havde vundet de sidste fire indbyrdes opgør men kom bagud fra starten af kampen, hvor GOG fik bragt sig i front med 2-5 efter ni minutter.

Aalborg Håndbold måtte vinke farvel til Sander Sagosen, som måtte forlade banen med en skade efter 12 minutter. Halvlegen igennem afholdt både Søren Westphal i Aalborg-målet og Espen Christensen i den anden ende modstanderne fra at score med mange gode redninger.

Efter et kvarter havde nordjyderne indhentet fynboernes tremåls-føring, og holdene fulgtes ad ved halvlegen, hvor Aalborg scorede tre hurtige mål.

Efter pausen kom Aalborg igen foran, men GOGs hurtige kontraer kørte Aalborgs sejrsdrømme i sænk. Hjemmeholdets Chris Jørgensen missede chancen for udligning med 50 sekunder tilbage.

GOG vandt 26-25, og det var den første GOG-sejr i Aalborg i 10 år. Med sejren rykker GOG frem på førstepladsen i pulje 2 i slutspillet, mens Aalborg Håndbold nok skal hjem og diskutere afslutningen på kampen en ekstra gang.