OL-sølv til nordjyde

 OL-sølv til nordjyde

Michael Færk Christensen fra Hobro vandt i dag sølv ved OL i Beijing. Cykelrytteren var ikke med på holdet i finalen, men får sin medalje.

Slået i finalen
Det danske hold i 4 kilometer holdforfølgelsesløb ved OL i Beijing vandt sølv efter at de blev slået klart af Storbritannien i finalen.

Michael desværre ikke med
Michael Færk Christensen var ikke med på holdet, da finalen blev kørt.

- Jeg var ligeså nervøs som dem inden og under løbet. Jeg har haft lidt feber inden vi kom til Kina, så det var de fire stærkeste der kørte i dag, siger Michael Færk Christensen til TV2/NORD fra Beijing.

Får medalje alligevel
Michael Færk Christensen får en medalje, fordi han var med på holdet i kvalifikationen, men det rakte ikke til en plads på podiet under medaljeceremonien.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have set Dannebrog stige til tops fra podiet, men jeg kneb en tåre alligevel og er umådelig stolt over at have vundet en olympisk sølvmedalje, siger Michael Færk Christensen.

Fejringen udsat
Sølvet bliver ikke fejret af kvintetten før i morgen aften, når Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har kørt parløb og forhåbentlig vundet endnu en medalje til Danmark.

Michael Færk Christensen kan nu slappe lidt af under resten af legene. Når kan kommer hjem er ferien nemlig forbi.

VM i enkelstart
Næste store mål for hobro-drengen er VM i enkeltstart for U-23 rytttere, hvor han er favorit.
VM køres i slutningen af september.


Seneste nyt

fra Nordjylland