Onsdagsvejret: Vindstød af stormstyrke rammer Nordjylland

Kraftig vind rammer Nordjylland onsdag, og det følges måske op af et kraftigt snevejr torsdag.

Efter en solrig tirsdag krydret med blæst bliver aftenen og natten præget af regn, der ligeledes garneres med et blæsevejr. Og det stopper ikke her.

Onsdag morgen vil det de fleste steder være klaret op, så nordjyderne står op til en klar himmel og sol. Fra morgenstunden vil blæsten være frisk til hård, men som dagen går tiltager vinden, der bliver hård til kuling med vindstød af stormstyrke ud på eftermiddagen og aftenen.

Torsdag forventes det, ligesom med onsdag, at nordjyderne står op til en flot dag med udviklingspotentiale. Et kraftigt snevejr truer nemlig med at dække de sydlige dele af Nordjylland med hvidt i løbet af eftermiddagen og aftenen, men prognoserne er stadig usikre, og snevejret kan potentielt gå helt uden om Nordjylland.

Fredag bliver ifølge TV 2 Vejrets forudsigelser en flot dag inden lørdag byder på slud og tø-sne. Søndag slutter ugen flot af med hele syv varmegrader. Vinden slipper desværre ikke sit tag i Nordjylland i løbet af ugen, og der vil alle dage være en jævn til hård vind.


Seneste nyt

fra Nordjylland