Overrasket af festival: Tårer i øjnene hos hårdkogte rap-drenge

Rap-gruppen Suspekt fik sig noget af en overraskelse, da de troppede op til det, de troede var et interview i forbindelse med deres 10 års jubilæum på Nibe Festival.

Der er musiknavne, der efterhånden er blevet fast inventar på Nibe Festival. Et af dem er Suspekt, som til sommer går på scenen i Skalskoven for 10. år i træk. Den slags jubilæer skal selvfølgelig markeres. Men hvordan er det nu lige, man gør det bedst muligt?

Jo, man inviterer Suspekt på en øl Wildebeest Gastropub i forbindelse med deres koncert i AKKC om aftenen. Undskyldningen er et interview til Nibe Festivals Facebook-side om de 10 år på scenen i Skalskoven. Men helt så simpelt skal det selvfølgelig ikke være.

Nibe Festival havde nemlig planlagt en overraskelse for Suspekt, som havde været mange måneder undervejs.

Rundt omkring på cafeen havde Nibe Festival placeret hemmelige gæster, og da bandet uvidende havde sat sig med en kold øl i hånden, fik de serveret et traktement af deres egne største hits - arrangeret og sunget af Klarup Pigekor.

Og dét fik drengene til at rokke med - og tårerne og følelserne til at komme frem hos de ellers hårdkogte rap-drenge fra Albertslund.

- Shit, hvor er I vilde. Jeg har lyst til at omfavne jer alle sammen, lød den umiddelbare reaktion fra Suspekt-medlemmerne, da de var kommet sig over befippelsen.

Videoen, som ligger på Nibe Festivals hjemmeside, er allerede blevet lidt af et viralt hit. Den er set mere 102.000 gange og er blevet delt næsten 400 gange.

Se selv med her.


Seneste nyt

fra Nordjylland