Jimmy Nielsen bliver cheftræner i nystartet amerikansk klub

Den tidligere målmand skal stå i spidsen for Hartford Athletic, der næste år begynder deres første sæson i de amerikanske fodboldligaer.

Jimmy Nielsen har fundet et nyt trænerjob, efter han i november 2017 stoppede i Oklahoma City Energy. Det er den nystiftede amerikanske fodboldklub Hartford Athletic, som har ansat ham.

2019 bliver første sæson for klubben, hvor de træder ind i den andenbedste række i landet, United Soccer League (USL).

- Jeg er beæret og spændt på at blive nævnt som den første cheftræner i Hartford Athletic. Vi er her for at vinde titler og gøre vores område stolt. Vores løfte til vores fans er at give alt ude på banen i hver kamp.

quote Jeg er beæret og spændt på at blive nævnt som den første cheftræner i Hartford Athletic.

Jimmy Nielsen

- Vi har en masse, der skal gøres for at forberede os til 2019, og jeg kan ikke vente med skulle lede vores klub på banen til vores første kamp, siger Jimmy Nielsen i en pressemeddelelse.

Hartford Athletic er glade for at få kapacitet som Jimmy Nielsen til at stå i spidsen for deres første hold.

- Vi er begejstret over at byde Jimmy velkommen til Hartford Athletic. Jimmys passion, vision og lederskab gør ham til et perfekt match til vores klub. Vi ser frem til at bygge en mesterskabstradition med Jimmy som leder, siger bestyrelsesformand Bruce Mandell.

I sin aktive karriere var Jimmy Nielsen målmand og var i Danmark med til at vinde mesterskabet en enkelt gang med AaB.

I 2010 skiftede han til den amerikanske fodboldliga, MLS. Hos Sporting Kansas City nåede han i sine tre år at have stor personlig og holdmæssig succes. Han blev kåret til årets målmand i 2012, da han lukkede rekordlave 0,79 mål ind per kamp. Desuden nåede han at vinde ligaen og pokalturneringen en enkelt gang. 

Herefter blev han træner hos Oklahoma City Energy, hvor han var i tre sæsoner. I USA går han under kælenavnet 'The White Puma'.


Seneste nyt

fra Nordjylland