Rørt Emmelie de Forest ude af Vild Med Dans

Eurovision-vinderen med de nordjyske rødder sagde farvel til 'Vild med dans' efter den sjoveste træningsuge af dem alle.

Fredag blev sidste aften på dansegulvet for sangerinden Emmelie de Forest.

Sammen med dansepartneren Frederik Nonnemann måtte hun forlade 'Vild med dans' efter parrets tredje omdans i sæsonen. Det skete efter en glamourøs aften i standarddansenes univers, og det var en tilfreds og taknemmelig sangerinde, der takkede af.

Men efter programmet havde hun lidt svært ved at holde tårerne tilbage. 

- Jeg har det egentlig ok. Jeg bliver bare lidt rørt lige nu, siger hun. 

- Jeg er virkelig glad for, at vi sluttede på vores bedste dans. Det kan jo ikke blive bedre, når nu man skal ryge. Det havde været virkelig ærgerligt at ryge ud sidste gang, hvor det gik knap så godt, fortsætter hun.

Slutter af med god følelse

Parret fik 17 point og rosende ord for deres slowfox. Og det var både fra dommerne og vært Sarah Grünewald.

- Jeg fristes til at sige: ”Velkommen tilbage”. Det virker virkelig, som om du har nydt den her dans, lød det fra værtinden, da slowfoxen var overstået.

Og det gav Eurovision-vinderen hende ret i. For slowfoxen har været en særlig oplevelse for Emmelie de Forest.

- Vi mødtes søndag til vores første træning (efter omdansen forrige fredag, red.), og det var den bedste træning nogensinde. Det har været den sjoveste uge i ’Vild med dans’. Jeg har bare været vild med at danse slowfox, sagde hun.

Derfor slutter parret af med den bedst tænkelige følelse i kroppen, efter at have tabt omdansen til skuespiller Esben Dalgaard og hans dansepartner Mille Funk.

- Hele ugen har været en god følelse, og det har været rart og dejligt at være i. Så skulle man ud, så har man det sådan nu: ”Hey, we had a good run”, lyder det fra Frederik Nonnemann. 

Stolt dansepartner

Derudover lægger danseren ikke skjul på, at han er stolt af den udvikling Emmelie de Forest har været igennem. For dansetrinnene har ikke ligget til højrebenet for hende. 

quote Du har rykket dig kilometer

Frederik Nonnemann

- Du har rykket dig kilometer, siger han direkte henvendt til sin dansepartner. 

- Og jeg har også fået sindssygt meget ud af det, for når du har en partner, som starter så meget fra nul, men alligevel er en åben bog og villig til at lære det, så synes jeg bare, vi endte sindssygt lækkert, fortsætter han. 

Emmelie de Forest har heller ikke tænkt sig at lægge dansen på hylden lige foreløbig:  

- Jeg har jo fået åbnet helt vildt meget op i min krop. Jeg tænker faktisk, at det er noget, jeg vil fortsætte med, siger hun. 


Seneste nyt

fra Nordjylland